Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/e/b/fotografiker.se/httpd.www/wp-content/plugins/pixproof/features/metaboxes/init.php on line 718 en glad amatör | fotografiker

Priser och paket


Bröllopsdagen är er dag. De paket och priser jag erbjuder nedan är förslag och går givetvis att utforma efter era specifika önskemål. Svårt att välja? Hör av er till mig så kommer vi gemensamt fram till ett skräddarsytt paket som passar just er.

I alla paket ingår att ni får alla bilder jag tagit i högupplösta original. Inför varje fotografering, liten som stor, brukar jag ha ett möte så vi får prata om vad ni förväntar er och om era önskemål. Om ni väljer att anlita mig ingår denna konsultation i priset som anges nedan, annars debiterar jag 450 kronor för detta möte.

Paket 1 – Snabbt och enkelt
Jag fotograferar er inför vigselakten i anslutning till lokalen där vigseln ska ske. Välj detta paket om ni vill bli fotade men helst inte vill lägga någon nämnvärd tid på er stora dag till detta.

Tidsåtgången för detta paket är 20-30 minuter och det kostar i grundutförande 3000 kronor.

Paket 2 – Ändå rätt kul med bilder..
Välj detta paket om ni vill ha foton från olika tillfällen under dagen men inte vill ha med mig hela tiden. Jag fotar då först en stund vid exempelvis håruppsättning eller sminkning. Sedan avsätter vi  ca 45 minuter tillsammans med er i lugn och ro innan vigseln för att fota er i en lämplig miljö vi kommer överens om. Därefter fotograferar jag inne i vigsellokalen samt efteråt när ni kommer ut.

Tid: ca 60 minuter vid hår/sminkfoto och 45 minuter innan vigseln. Pris grundutförande: 6500 kronor.

Paket 3 – Man gifter sig bara en gång
Om ni verkligen vill satsa på att föreviga dagens alla skeenden, välj detta paket. Jag följer med någon av er på alla era förberedelser i stort och smått och lämnar inte er sida under dagen. I detta paket ingår självfallet även 45 minuters fotografering av er båda innan vigseln samt fotografering under och efter vigseln enligt era önskemål. Om så önskas så kan jag även fotografera under middagen och festen mot ersättning.

Med detta paket är jag er fotograf hela dagen. Pris i grundutförande: 10 000 kronor.