Priser

Nedan följer några olika paketlösningar och pris för dessa. Bläddra igenom och se om ni hittar något som passar er. Om ni inte hittar något som tilltalar just er, kontakta då mig så löser vi det. I alla paket ingår ett möte i god tid innan er stora dag, där vi går igenom era önskemål och diskuterar hur ni vill lägga upp det. Detta möte kan lämpligtvis ske på den plats där ni ska gifta er.


Bilderna levereras på USB-minne kort efter vigseln. Ni äger därmed bilderna med förbehållet att jag får rätt att använda bilder i reklamsyfte och på hemsidan.

Paket 1 - vigsel

Traditionellt bröllopsfoto


Med detta paket träffar jag er innan vigseln vid er vigsellokal. Jag fotar er då under ca 45 minuter och fotar sedan även vigseln.

3495 :-

6995:-

Paket 2 - vigsel + bröllopsfest

Utökad fotografering även under bröllopsmiddagen


Med detta paket får ni allt som ingår i paket 1 och dessutom följer jag med till bröllopsfesten och fotar mingel, gäster och tal.

Paket 3 - heldags följe av fotograf

Fotograf som följer er hela bröllopsdagen


Med detta paket så följer jag er under hela dagen, från de första förberedelserna på morgonen och så länge ni önskar på kvällen. Många par brukar välja att exempelvis låta mig fota brudens frisörbesök, eller make-up. Upplägget är helt ert att bestämma.

11995:-